Savjetni centar

Savjetni centar

Preporučeni plan

Trenirajte Zdravo!

Trenirajte Zdravo!

Svi smo svjedoci kampanja koje pozivaju na veći nivo fizičke aktivnosti što za cilj ima smanjenje smrtnosti, povećanje vitalnosti populacije te opšteg poboljšanje zdravlja. Međutim, nerijetko se osobe odlučuju na intenzivne fizičke napore bez prethodne pripreme i adekvatne ljekarske kontrole. Optimum Nutrition BiH u saradnji sa Mojom Klinikom pružit će svojim vjernim kupcima besplatne ljekarske preglede u jednoj od najsavrmenije opremljenih medicinskih ustanova u BiH.

Svi kupci Optimum Nutrition proizvoda koji obave kupovinu u Muscle Freak shop-u u Importane centru Sarajevo ostvaruju pravo na besplatan ljekarski pregled u Mojoj Klinici i to:

Svi kupci koji se odluče za ovu akciju, nakon što obave kupovinu, obavezni su ostaviti kod nas svoje podatke kako bismo Vas najavili osoblju Moje Klinike te su dužni sa sobom ponijeti račun za kupljenu robu koji će prikazati osoblju Moje Klinike.

Za sve detaljnije informacije, obratite nam se emailom koji cete pronaci u "info", na broj telefona +387 63 535 735 ili jednostavno upitajte za našim prodajnim pultom jednog od naših ljubaznih prodavača.

www.mojaklinika.ba


Podijeli