Savjetni centar

Savjetni centar

Preporučeni plan

Treninzima snage ućinite svoj život dužim

Treninzima snage ućinite svoj život dužim

 Mnogo je razloga za svakodnevni odlazak u teretanu. Bilo da su vaši ciljevi usredotočeni na sportski trening, fizički razvoj ili se jednostavno super osjećate nakon dobrog treninga, istraživanje objavljeno u Britanskom žurnalu sportske medicine nudi još veći podsticaj.

Koristeći se podacima 10,535 ispitanika organizacije Nacionalno Zdravlje i ankete Nutricionističkog ispitivanja, koji su dobiveni u periodu od 1999. do 2004. godine, istraživači su povezali podatke o smrtnosti koja se povećavala u toku 2006 godine. Od 665 ispitanika koji su preminuli, 233 je preminulo od kardiovaskularnih bolesti. Služeći se ovim podacima, zaključili su da je došlo do pada smrtnosti od 44% kod neaktivnih ljudi koji su prakticirali trening koji podstiče jačanje dva puta sedmično.

Pravi momenat osnaživanja prema ovim istraživačima, nastaje kada ustanete sa kauča i počnete vježbati sa tegovima dva puta sedmično, što je dovoljno da se rizik od smrtnosti smanji u pola. Složit ćete se da je ovo uz poboljšanu snagu i dobar izgled itekako dobar dodatni motiv.

 

Platinum PRE će pomoći da se dodatno motivišete

 

PRE-WORKOUT ENERGIJA I FOKUS

 

 

Suplementacija koja se koristi prije treninga nije neka novost. Ono što je uzbudljivo u vezi Platinum PRE-a je ON-ova posvećenost tome da koristi efektivne sastojke u količinama koje su jasno prikazane u tabeli sa sastojcima kako bi svi mogli da ih vide. Ne postoji marketinški trik kod ovog proizvoda. Ova pre-workout formula je čisti biznis, baš kako ste i navikli od Optimum Nutrition-a.

Naravno, od ON-a očekujete da pruži više i ovaj pre-workout platinum nivoa nije izuzetak u tome. Pored energije i fokusa, ova formula potpomaže izvedbu treninga sa beta alaninom i citrulinom. Novi ekstrakt voća pospješuje metabolizam a jedinstveni PhytoBlend upotpunjava paket. Oni koji žele više oslanjaju se na Optimum Nutrition.

 

Dvije mjerice pružaju:

 

Podijeli