Savjetni centar

Savjetni centar

Preporučeni plan

Betain povećava Vaše perfomanse

Betain povećava Vaše perfomanse

Betain, također poznat kao trimethylglycine ili TMG, nalazimo ga u šećernoj repi, špinatu i cjelovitim žitaricama. Znanstvenici sa sveučilišta Connecticut su htjeli testirati njegov ​​uticaj na otpornost muškaraca koji  vježbaju, pa je regrutirano deset dobrovoljaca u dobi od 18 do 24 god. i dat im je betain u obliku suplementa dva puta dnevno u vremenu od 2 sedmice.

Ovim subjektima su zadani treninzi velikog intenziteta gdje su im testirali snagu i energiju prije upotrebe suplementacije. Kada su testirani nakon upotrebe suplementacije betainom, vertikalni skok snage i izometrička snaga čučnja je povećana. Bench press snaga je također povećana dok im je broj ponavljanja ostao isti kao prije.

„True Strength Moment“  (trenutak istinske snage): Ova studija, koja je objavljena u časopisu Journal of the International Society of Sports Nutrition, pokazuje da svakodnevno konzumiranje betainom može pomoći da povećate svoje perfomance u smislu povećanja snage i energije. Ako želite testirati ovu studiju, ON-ov novi  „all-in-one muscle constructor“ (sve-u-jedan graditelj mišića), Platinum Hydrobuilder, osigurava 2,5 grama BetaPower Prirodnog betaina po obroku.

Podijeli