Sve što trebate znati o "Dobij na masi"

Da bi ste postigli vaš cilj tj. dobili na masi imajte na umu da trebate uložiti vrijeme,posvetiti se tome i imati usklađenu rutinu treninga,dobre ishrane i ispravne suplementacije. Međutim postoje neke osnove koje trebate imati na umu kada želite dobiti masu:

  • konzumirajte 2 grama proteina po kilogramu tjelesne težine na dan,iz različitih izvora. Ovo bi uglavnom trebalo biti iz cjelovite hrane a zatim iz suplemenata onoliko koliko vam je potrebno da bi ispunili vaše dnevne potrebe,
  • radite kratke,intenzivne treninge,
  • osigurajte dovoljno sna,
  • nikada ne propuštajte obroke.

Unutar ponude ON postoji mnogo proizvoda koji vam mogu pomoči u ostvarenju vašeg cilja. Nudimo vam dva suplementa za prirast mase,Serious Mass i Pro Complex Gainer. Ako imate poteškoca oko dobivanja mase i jedni ste od onih koji jednostavno ne mogu da unesu dovoljno kalorija na dan onda je Serious Mass proizvod za vas. U suprotnom,naš gejner za čistu mišičnu masu je ono što tražite. Ovaj proizvod je namijenjen upotrebi između obroka i/ili prije spavanja.

Također,unutar bilo kojeg režima izgradnje mišične mase kreatin igra ključnu ulogu za snagu i oporavak. Dostupan je u 2 različita oblika: Creatine caps or Micronized Creatine Powder. Ovi proizvodi,skupa sa dobrim multivitaminom i prikladnom prehranom če vam pomoči da uspješno dođete do željenog cilja.

Preporučeni proizvodi