Sve što trebate znati o "Bavi se sportom"

ON tim razumije da želite da date sve od sebe do posljednjeg sudijskog zvižduka. Današnji sportisti tjeraju svoje tijelo do maksimuma. Zahtjevi sporta traže od njih da pokažu brzinu,izdržljivost,kao i psihičku i fizičku snagu. Nizak procenat masti i visok nivo čiste mišične mase su veoma važni. ON proizvodi pružaju prave nutrijente u pravo vrijeme kako bi se unaprijedio rast,obnova snage i unaprijedile performanse.

Timovi koji su sponzorisani od strane ON-a su: evropski šampion 2011 Leinster,Premiership tim Newcastle Falcons i Championship team The Cornish Pirates. Također sponzoriramo sportiste iz širokog spektra sportova uključujuči skvoš,penjanje i američki fudbal. koji god da je vaš izbor sporta,prehrana je važna i neophodna kao i trening da bi se postigli i fizički fitnes i mentalna snaga.

Pripremite svoje tijelo sa nagrađivanim ON proteinskim šejkovima. Kada se koriste poslije treninga omogučavaju tijelu brži oporavak potreban za mišični rast i obnovu energije koju vaše tijelo treba. Drugi favorit ON tima je Essential Amino Energy. Sadrži BCAA-koje su izgrađivači mišiča a pored toga i energente koji daju mentalni fokus i psihičku energiju tokom najtežih mečeva.

Preporučeni proizvodi